BloggProffs

Min programförklaring

Det är troligen totalt oklokt och direkt vansinne att starta en blogg och därigenom få mängder av arbete att bemöta inkommande kommentarer. Fast – blir det många kommentarer betyder det att bloggen läses av många och ju fler som läser bloggen desto större blir möjligheten att påverka felaktigheter ivårt samhälle.

Så låt mig vara oklok nog att sätta igång!

Jag föredrar att låta anonymitetens skyddande staket finnas om min person. Anledningen är att jag absolut inte har någon längtan att bli en offentlig person likt många av övriga bloggare.

Jag är en gammal uv som fortfarande har många taggar kvar att sätta ut – och kommer att göra så, lita på det! Vinjettbilden är en karikatyr som snarare visar min personlighet (envis, ihärdig, humoristisk och sanningssökande) än mitt utseende även om jag faktiskt inte skulle skämmas ett ögonblick om jag verkligen hade haft det utseendet.

Jag kommer att, i första hand, inrikta mig på dumheter, vansinnigheter, felaktigheter och orättvisor i samhället. Våra myndighetspersoner, våra förefag, vära förtroendevalda och övriga beslutsfattare i samhället kan räkna med att få en känga då och då när anledning finns.

Någon boklig och examenspappersmässig expertis har jag inte – utan förlitar mig helt och hållet på mitt väl utvecklade sunda förnuft i kombination med min livserfarenhet.

Det finns så otroligt många saker i vår värld som är fel och när nu möjligheten öppnar sig att kunna påverka skeenden så vill jag absolut delta.

Pennan är mäktigare än svärdet och även om pennan i dag är utbytt mot ett datortangentbord torde sanningen i detta påstående fortfarande gälla. Låt mig alltså, käre bloggbesökare, få lov att reta dig, skaka om dig eller kanske glädja dig med mina kommande bloggare.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu